Мартин Николов не отвърна със същата агресия на Емануела и с това я стъпка като хлебарка, защото стана ясно, че тя е била злобната в тяхната връзка, а той излезе с чест от положението.

Певицата се изложи страшно много след появата на Елвиса в „Игри на волята“. Започна през ден да публикува в социалните мрежи какви ли не обиди за него. Наричаше го „безработен“, „без семейство“, „инфантилен“, „пияница“, „лъжец“ и какво ли още не.

Елвиса обаче реши да не пада на нивото й. След края на шоуто, когато вече не му беше забранено да дава интервюта, подходи с разбиране към бившата си изгора.

„Тя е озлобена и наранена, защото връзката ни приключи по лош начин. Разбирам я, но аз лоша дума за нея никога няма да кажа. Бил съм 6 години с нея и ако я обидя, все едно да обидя себе си. Познавам синовете й, прекрасни момчета. Познавам сестра й, майка й и баща й, всички са се отнасяли с мен чудесно“, разкри Мартин.

Той отговори на критиките на Емануела, че се представя за милионер. Елвиса отрича някога да се е правел на толкова богат.

„Никога не съм казвал, че съм милионер. Имам няколко бизнеси, нося хубави дрехи, живея добър живот, но не съм казвал, че имам милиони.“, разкри Мартин.

Емануела наистина стана жалка, докато го нападаше, защото откровено си служеше с лъжи. Тя го изкара без семейство, а в същото време той има две дъщери. Може да не е с майка им, но те винаги ще бъдат неговото семейство.

И всичко това идва от певица, чиито двама сина са с 15-годишна разлика и от различни бащи. Явно за нея това е по-голямо семейство.

Източник: Crimesbg.com