Месеци наред се говореше, че Денислава Велкова, която се правеше на най-вървежната в "Игри на волята", е "обърнала" трима от мачовците във формата. Това бяха Мартин Николов - Елвиса, Мастагарков и Иван Рълев. Е, дойде време да се каже истината и го направи бившият на Емануела.

Елвиса заяви публично в интервю, че никога и за нищо на света не се е докосвал и не би се докоснал до Денислава като мъж. "Да не съм луд?! Никога не съм гледал на нея като на жена в онзи смисъл. Денислава не е изобщо мой тип - нито като поведение, нито като изказ, нито като визия. Абсурд! И аз, и Мастагарков не сме я докоснали с пръст, съжалявам ако някой се е надявал на обратното. Само Иман Рълев беше с нея и това е истината", каза Мартин.

Който на няколко пъти е добавял, че двамата с Мастагарков по-скоро биха си отрязали атрибутите, отколкото да го направят с Велкова, след като разбрали що за стока е.

"Това момиче толкова ниско ми падна в очите, че не искам и да я коментирам повече. Не си струва. Има хора, около които просто не искаш да бъдеш, защото самата им аура е омърсена и може да изцапа и теб", каза Елвиса.

Колкото до бившата му Емануела, той заяви, че са се блокирали взаимно и не се чуват, но няма да каже лоша дума за нея, заради красивите им моменти.

Източник: Crimesbg.com