Несъмнено Елисавета Ставрева от „Ергенът“, се превърна в една от участничките, предизвикали редица дискусии в социалните мрежи.

 

Голяма част от феновете на предаването си задават въпроси на колко години всъщност е тя като категорично отказват да приемат нейната версия.

 

Мнозина се усъмниха, че е на 31 години, както се представи, предвид факта, че изглежда поне на 45 години. Според други пък Елисавета е мъж, успешно сменил пола си. Тя не само, че стърчи една глава над ергенът Евгени Генчев, а и носи обувки 42-ри номер. Колкото и яка българка да е, никоя жена няма такива нозе.

 

Елисавета излъга за годините си

Макар гърдите й да са силиконови, прави впечатление, че са доста опънати, което иде да рече, че по всяка вероятност са били мъжки и са наблъскани с импланти.

Ивент мениджърът се държи не само провокативно, а и командирски.

 

Дългокраката блондинка се определи като самостоятелно момиче, на което й липсва мъжка опора и семеен уют. Тя е близка приятелка със Светлана Гущерова и е присъствала на доста от празниците на милионерското семейство, което отскоро изпадна в несъстоятелност.

 

Познава се от години и с модния дизайнер Филип Плейн, който е любимец на родните плеймейтки. По всяка вероятност двамата са се срещнали в някой от магазините на Плейн по време на някакво събитие.

 

Истина е, че Елисавета изглежда доста по-мъжествена от нежния Евгени, който се повдига на пръсти, за да може да вижда по-добре исполина. Макар великанката да изглежда доста амортизирана за 31-годишната си възраст, не спира да се присмива на останалите момичета.

 

Запознати твърдят, че Ели е родена на 14 май 1989 г. и след няколко месеца ще навърши 34 години, а на 31 години е била през 2020 г.

Зрителите смятат, че както лъже за годините си, по всяка вероятност така лъже и за пола си и допълват, че няма нищо срамно в това да си признае, дори би се откроила.

 

Не липсват и такива, които я определят като копие на съпругата на Еманюел Макрон – 69-годишната Бриджит. Зрителка на име Маргарита отбелязва, че тая „стринка“ има бабешко коремче, иначе в Инстаграм е топ модел – толкова изпъната, че не можеш да я познаеш.

 

Злобен коментар на зрител пък гласи, че този „напомпан травестит“ има шанс да свали пианистчето само с кроше.

Източник: Уикенд