Развод ли, жена му го напуснала ли, оставал сам ли... Благой Георгиев няма да си направи труда да си го "премести" за нито едно от споменатите неща. Защо ли?! Ами, защото се оказа, че не е бил елиминиран от Сървайвър и не си е тръгнал от формата, заедно с Татяна.

Всъщност да - тръгват си, но защото снимките на предаването са приключили по-рано от очакваното. И не само си тръгват, но Джизъса се връща у нас като големият победител. Да, футболистът печели този сезон на формата чрез гласуването от страна на останалите играчи. И гушва наградата от 150 бона.

Плюс другите 300 бона, които са хонорара му за влизането в шоуто, Благо ще разполага с 450 000 лева. Това е близо половин милион и се сещате, че ще се "разпори" от кеф и лайф из лайф. Та някаква си Полина ли?! Коя беше тази?!...

Близки до Благой и Полина Спасова се скъсват от бъзици и подмятат, че булчето е избрало кофти момент да си тръгне от Георгиев, когото доскоро издържаше. Знаем, че младото семейство живееше на разноски на бащата на велинградчанката, който винаги е бил твърдо против сватбата й с Джизъса.

"Аз му предложих да се оженим, а не той на мен, но пък и аз поисках развода", хвалеше се тези дни Полина. Дано да не размисли и да не оттегли молбата си обаче, след печалбата на мъжлето си.

"Леле мале, само си представете какво хойкане ще му дръпне Благо сега, ще има да ги сменя по три на ден", смеят се източниците.