Ели Гигова прояви нетипично за благия си характер поведение, но постави бившия си на мястото му!

Невиждано и нечувано - Ели Гигова показа ноктите си! Кротката и тиха наследница на оръжейния бос Николай Гигов най-сетне показа, че може и да хапе. Жестоко обидена и наранена от поведението на бившия си вече любим Димитър Тодоранов, красавицата си позволи да го изкоментира с неприсъщи за нея думи.

Припомняме, че това беше поредният удар за Ели Гигова, която бе официално сгодена за милионера и вече планираше бъдещата им сватба. В последния момент обаче ресторантьорът реши, че се е наситил на половинката си и хукна като невидял по чуждо. А на Ели размаха червен картон.

[caption id="attachment_341358" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова срина Тодоранов така, както само тя умее - с класа[/caption]

След като преживя болката и изплака всичко, насъбрало се в душата й, Ели Гигова престана да бъде кротка кошута, за да се превърне в разярена тигрица. А думите й към Димитър Тодоранов са повече от красноречиви.

"Нямам какво повече да кажа от това, че някои хора стигнаха толкова ниско, че под тях има само нефт! Това не е моя сентенция, но е възможно най-вярната, която съм чувала в живота си. И описва някои хора от глава до пети", изригна Ели Гигова, която написа определението за бившия си в личната си страница във Фейсбук.

По всичко личи, че на милионерската щерка й е писнало да играе ролята на вечно разбиращата, вечно прощаващата, но и вечно пренебрегнатата жена, а разваленият й годеж с Димитър Тодоранов е прелял чашата на стоическото й търпение.

"Само така! Дай му да се разбере на този надут пуяк! От цялата работа губи само той, защото не знае какво съкровище е изтървал. Ти ще се оправиш, Ели - красива си, умна си, успешна си. Не ти трябва мъж, който не знае какво иска и дали го иска, още преди да е започнал да го прави", коментират симпатизанти на Ели Гигова в мрежата.

Навярно обаче случката с Тодоранов ще накара хубавицата да бъде тройно по-предпазлива и недоверчива към заобикалящите я "мъжкари" занапред.