Ели Гигова се опълчи на ВИП Брадър

Ели Гигова го раздава сърдита на Големия брат. Една от най-тихите съквартиранти не на шега се разфуча във ВИП Брадър, заради нападките, че е успяла в живота, защото е щерка на оръжеен бос. Обидите в нейната градина бяха запратени от плеймейтката Елена Кучкова, която й заяви, че името й отваря врати навсякъде, където почука. Ели Гигова обаче не й остана длъжна, като в прав текст заяви, че това не отговаря на истината.

Красивата брюнетка настъпателно й рече, че е готова да воюва и да покаже колко несправедливи са всички със стереотипи, отправени към нея в Къщата. Още с влизането си тя даде заявка, че не е принцесата, каквато си представят, че е, а с готовност се хвърля във всички предизвикателства,. пише „Слава” . Тя беше единствена от звездите, която геройски отстоя на мизерията в работническото общежитие, където бе отпратена да живее в началото на шоуто.

[caption id="attachment_327258" align="alignright" width="250"]Ели Гигова призна, че залита по окултното Ели Гигова призна, че залита по окултното[/caption]

Тя защити позициите си с тезата, че при общуването с останалите винаги те слагат в някакви предварително установени рамки, които не отговарят на това, което си в същността си.

Отначало тиха и кротка, дори наплашена от скандалите и крясъците в Къщата, постепенно щерката на милионера започна да се разкрива. Също като повечето ВИП-ове и Ели Гигова притежава своите чудатости. Характерът й е не по-малко ексцентричен от доказаните лидери в Къщата. Ели Гигова си призна, че залита по окултното. Тя е фен на хороскопите и издига почти в култ Алена.

Като вещата нумероложка и Ели също била майстор на хороскопите и живо се интересувала от тях. В живота си и в по-важните неща, които й се случвали или предстоят тя се доверявала на числата, изчисленията и езотериката. При номинациите и елиминациите Ели Гигова търсила връзката със зодиакалните знаци и взаимодействията им с останалите зодии.

Самата Ели Гигова често говорела пред съквартирантите, че принадлежи на шестата раса и в тази връзка е индигово дете. Тази й принадлежност се познавала и по характера. Ели Гигова обяснявала, че тези нови и по-висши хора били доста по-чувствителни като натури. Това те изпитвали не само към светската възприемчивост, но и в личните връзки с приятели и познати.

Индиговите хора не зачитали авторитети и не остарели ценностни системи, които вече са утвърдени. Затова милионерската наследница сама си правела хороскопите.