Елена Йончева в лоши отношения с Пламен Тодоров!Елена Йончева и бившият й Пламен

са в люта война. Макар да нямаха брак, двамата притежават общи имоти, както и заеми, които са теглили през годините за жилища. [caption id="attachment_451517" align="alignright" width="300"]Елена Йончева Елена Йончева в разпри с бившия си мъж[/caption] Бившият мъж на Йончева отмарял през лятото на вилата им в Лозенец, но в луксозната хасиенда компания му правела новата му половинка Виктория, която е доста по-млада от журналистката. Елена не можела да си намери място от яд, че няма достъп до морската си къща, докато бившият й и новата му показват снимки в социалните мрежи от двора на баровската вила. Тя е проектирана именно от архитект Тодоров, който от няколко месеца се носи на крилете на любовта с новата си любима. Новината за раздялата между Йончева и доста по-младият й партньор дойде като гръм от ясно небе. Доскоро Пламен и Виктория се пазеха от медийното внимание, а връзката им бе достояние само на най-близките им приятели.

В средата на лятото Виктория сама се издаде, че е сменила Елена в леглото на Тодоров като сподели, че двамата са на романтична ваканция на гръцкия остров Лемнос.

Двамата изкарали близо 2 месцеа на гръцкия курорт, а като нищо романтичната атмосфера там да ги е предразположила да помислят за следваща стъпка във връзката си - общо дете. Елена не приемала с охота новите любовни трепети на бившия си мъж, тъй като аферата му с Вики стартирала още докато той съжителствал заедно с нея. Семейната им идилия окончателно се разпаднала, когато бившата депутатка заминала да живее в Брюксел. Разстоянието се отразило зле на отношенията им, а Елена все по-рядко се прибирала в дома им, пише вестник Минаха години.