Елена Йончева вероятно няма да се връща в България

Журналистката и евродепутат Елена Йончева може и да няма втори мандат в Европейския парламент. Но това няма значение за устатата блондинка.

58-годишната Йончева е на път да открие щастието и дори любовта, но зад граница. Около нея има мъж, носи най-новата клюка. Не се знае дали тя е в началото или те вече са във връзка.

По-интересното е, че мъжът до нея упорито я свалял и не се уморявал да й показва любовта си. Слухът твърди, че той е колега от Брюксел, на средна възраст  и с дебел портфейл. С българката работели заедно по различни проекти. Той бил очарован от огъня  и темперамента й, както и от нейната интелигентност и широка обща култура.

Бащата на сина си й Пламен, който е архитект, рядко го виждал. Тео вече е на шест и майката почти сама се грижела за него.

Елена Йончева нямала намерение да се връща в България. Смятала, че в чужбина сина й ще получи по-добро образование. След края на мандата й като евродепутат тя ще си търсела  работа, което нямало да е никак трудно. Там щяла да бъде много по-добре заплатена, отколкото ако се върне в родината.

Другата причина да иска да остане в Брюксел била новата й връзка. Човекът бил солиден, интелигентен и по много неща двамата си допадали, както и за виждането към света, доверяват източници.