Димитър Бербатов отново бе принуден да преклони глава пред Елена

[caption id="attachment_341948" align="alignright" width="300"]Елена все още командва "парада" в живота на Бербатов Елена все още командва "парада" в живота на Бербатов[/caption]

Вече не може да се каже, че е тайна за някого фактът, че Елена е абсолютната господарка в дома на Димитър Бербатов. Макар той да осигурява цялото това охолство на семейството, съпругата му се считала за по-добра във взимането на решения, научи Kliuki.bg.

От край време е известно, че Бербатов се съобразява с желанията на Елена и избира отбори, чиито градове или държави допадат на жена му. Той за пореден път го стори, когато отказал на италианския Сампдория, за да преговаря с гръцкия Олимпиакос.

Оказва се, че Елена не желаела да живее на Апенините. Тя не понасяла Ботуша и затова е била там само веднъж, което й е било достатъчно да прецени, че тази страна не й допада. За разлика от другите жени, тази на Митко Бербатов не си падала по романтиката и заради това държава като Италия й се виждала прекалено лигава. Това донякъде е причината Бербо да откаже на Фиорентина и Ювентус преди 3 години, което днес се счита като груба грешка, гледайки успехите и на двата клуба.

Елена отдавна си мечтаела да заживее в Гърция, която считала за много красива и екзотична страна. Освен това от Олимпиакос предлагали доста по-висока заплата на Митко, отколкото ръководството на Сампдория. Всичко това накарало Ели да тласне съпруга си към преговори с гръцкия гранд.

Почитателите на Бербатов обаче, които все още не са малко, не могат да приемат за нормално да избереш гръцки отбор пред италиански, вещаят информациите. Преди време те сериозно го разкритикуваха за решението му да играе във Фулъм, което се оказа наистина грешка.

"Харесвам много Бербо, но ми писна от абсурдните му решения. Да, Монако се оказа добър ход, видяхте докъде стигна този тим в Шампионската лига, но ако заиграе в смешно първенство като гръцкото, това вече ще бъде дъното за звезда като Митко." - счита заклет привърженик на Бербатов.