Оказва се, че Елена Петрова върти тайна любов с колегата си Любомир Ковачев, който е по-известен с прякора си Цифровизацията. За френския възпитаник се знае, че отдавна е сложил край на връзката с майката на дъщеря си. Запознати дори твърдят, че той вече се е пренесъл при хубавата Елена, но макар връзката им да минава за сериозна, двамата се опитват да не я афишират в публичното пространство.

 

Първите искри помежду им прехвръкнали още преди 4 години, но актьорите категорично отхвърляли подмятанията, че делят обща постеля. В крайна сметка мълвата се оказала вярна и двамата са заедно вече четвърта година.

 

Те са сред актьорите, с които работи театралният режисьор Бойко Илиев – баща на известния Ники Илиев. Участват в две от представленията му, които са пътуващи спектакли, играни на различни сцени из страната. Това означава, че често пътуват, което пък предполага сближаване между актьорите. От гастрол на гастрол хубавата Елена и франкофонът започнали да си стават твърде близки и често прекрачвали границата на обикновеното приятелство, навлизайки в най-опасните територии на личните отношения. И макар дълго време да се опитвали да крият връзката си, то вече всичко е повече от видно.

Макар Елена да е с 5 години по-възрастна от Ковачев, възрастовата разлика не притеснява никого от двамата.

 

Припомняме, че прякора си Ковачев получи преди десетилетие, когато участва в серия рекламни клипове за цифровизирането на българската ефирна телевизия. И макар до момента да има доста роли и тв участия зад гърба си, а и от няколко месеца е част от щатния състав на Сатиричния театър, прякорът непрестанно го преследва. Дъщеря му напролет ще навърши 10 години, а последните снимки, публикувани на профила му с бившата му жена, са от 2016 г., когато дъщеря им е била едва на 2 години.

Две години по-късно актьорът говори надълго и нашироко за изневярата, но така и не стана ясно кой от двамата е кривнал от правия път.

 

Елена Петрова пък има близнаци – вече пълнолетни момче и момиче, родени от брака й с гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, който приключи преди години.

Източник: Уикенд