Елена Паришева избухна в защита на мъжа си Ивелин Попова, върху когото падна голяма част от вината за срамното представяне на България по футбол снощи!

Когато нямаш мъжко достойнство, се налага жена ти да ти го защитава. Ивелин Попов избяга като мишка от журналистите след България - Малта, завършил при срамния за нас резултат от 1:1. Въпреки че Попето бе с основна вина, тъй като изпусна по нелеп начин дузпа, той не застана като мъж и не пое отговорността си. Опита се да го направи обаче жена му Елена Паришева, която защити любимия си.

"Не мога да повярвам какви негативни се изляха върху мъжа ми. То не бяха псувни, ругатни, обиди... Може ли такова безумие?! Кой не е изпускал дузпа?! Даже Кристиано Роналдо изтърва срещу Лудогорец. Аз съм възмутена от тези нещастници, които знаят само да плюят по нашите звезди." - думите на Елена Паришва пред източник на Kliuki.bg.

[caption id="attachment_329707" align="alignright" width="300" class=" "]Елена Паришева Елена Паришева[/caption]

Любовта на Ели към Попето е толкова голяма, че тя даже отказа да продължи с попфолка в името на своя брак. Последва Ивелин първо в Турция, а после в Русия. Тя е неотлъчно до него и двамата отглеждат сина си. За безхарактерността на Попов обаче се говори отдавна. Елена Паришева веднага я усети и успя да го обвърже с дете. Тя е по-голяма от него, което й дава основание може би да го защитава, тъй като има по-богат житейски опит.

Мястото на Ивелин Попов сред "лъвовете" вече е сериозно застрашено, понеже мнозина го обвиняват в продажничество. Носят се слухове, че има саботаж на част от отбора срещу Любо Пенев и затова резултатите ни са такива.

"Нарочно изпусната дузпа. Даже не съжали за пропуска си. Вижте репортажа!" - беснее футболен фен в интернет.

Иначе реакцията на Елена Паришева е логична, тя все пак обича мъжа си. Трябва обаче да се замисли дали той е достоен за националната фланелка. И ако реши, че не е, да си го прибере изцяло в Русия, понеже е ясно, че тя взима решенията в техния съвместен живот.