Елена, която е писател и копирайтър, хвърли зрителите на риалитито „Ергенът“ в сериозни размисли, след като определи главният герой Евгени Генчев като промискуитетен.

 

Тя направи това в разговор с почитателите си в Инстаграм.

 

Елена определи Евгени като промискуитетен

Един от въпросите към нея бе какво мисли за „Ергенът“ – пианистът Евгени Генчев. „Космополитен, джентълмен, абсолют, промискуитетен, а освен това и къдрав. Винаги съм казвала, че ще имам къдрави деца, защото къдрите са ми слабо място“, категорична е тя.

 

Зрителите на риалитито останаха доста озадачени и дълго време нищеха в интернет какво може да е имала предвид с определенията като „абсолют“ и „промискуитетен“. По първото определение не можаха да стигнат до никъде с разсъжденията. С промискуитетен отбелязаха известен успех, имайки предвид, че в Уикипедия думата „промискуитет“ е обяснена като „безразборен избор“. Този термин обикновено се използва за интимните контакти и означава безразборен избор на интимни партньори. 

 

Очевидно всеобщото чудене все пак е стигнало до Елена, след като още на следващия ден тя внесе яснота по темата. Към снимката на розов предмет, който до известна степен наподобява Айфеловата кула, но не само, писателката и копирайтър обясни, че майка й казала, че думата е обидна.

 

Макар дамата да сбърка изписването на думата и написа „промОскуитетен“, изглежда разяснението, че така може би е „осиновила“ значението от онова парче на Нели Фуртадо, но за нея това означава палав, лъстителен и сексуален, все пак е вярно.

 

В края на публикацията си тя се извини на последователите и майка й като обясни, че все още свиква с това всяка нейна дума да се гледа под лупа.

Източник: Уикенд