Елена Кучкова разкри своята тайнствена любов наскоро. Става дума за любовна авантюра с лидер от политическа партия ДПС - Любомир Ников. Политикът първо бе уловен в кадър на предаването на водещата Николета Лозанова "Папараци", а после лека-полека и самата манекенка призна за техните отношения. А вече се появяват и коментари за брак.

Елена Кучкова и Любомир са заедно от месеци, но тя не желаела да се оповестява тази новина, за да не навреди на неговия имидж. Но след първоначалните слухове, последвани от нейното мълчание, след това самата Елена реши да се предаде и сама постави снимка в социалните мрежи, на която тя е изобразена с Любомир върху торта, по случай негов празник, коментират и от всекидневника "Всеки ден".

[caption id="attachment_334877" align="aligncenter" width="300"]Елена Кучкова разкри своята връзка Елена Кучкова разкри своята тайнствена връзка[/caption]

Според техни приближени, политическият деец Любомир Ников и красавицата Елена Кучкова живеели заедно, след като политикът се бил изнесъл от семейното им жилище, обитавано от него и законната му съпруга, узна Клюки.бг. Дори някои смятат, че скоро предстои и брак между Елена и този политик. Ников е на 48 години, а Елена е все още млада и в началото на своята кариера като модел.

[caption id="attachment_334875" align="aligncenter" width="300"]Елена и Любомир Ников имат връзка, твърдят очевидци Елена и Любомир Ников имат връзка, твърдят очевидци[/caption]

Любомир Ников бил много против участието на Елена Кучкова в предаването "Вип Брадър". Дори се говори, че искал той да й предложи сумата от 60 000 лева, вместо да се излага по медиите в подобен тв формат, но пък привлекателната блондинка решила да се впусне в това начинание, за да види какво е усещането да си част от това шоу.

[caption id="attachment_334876" align="aligncenter" width="300"]Елена Кучкова познаваме от участието й в предаването "Биг Брадър" Елена Кучкова познаваме от участието й в предаването "ВИП Брадър"[/caption]

Иначе според слуховете из светските среди, на Елена Кучкова не й липсвало нищо с нейната половинка, защото въпросният политик харчел сериозни суми, за да се чувства щастлива и желана неговата красива половинка.