Красивата Елена Кучкова е възмутена и дори не иска да чува за бизнесмена Христо Сираков...

Отношенията между Елена Кучкова и доста по-възрастния Христо Сираков се изостриха невероятно много след разкритието на бизнесмена за тяхната любовна авантюра преди около година. Въпреки думите на Ицо 100-те манекенки, излъчени в предаването "Папараци", плеймейтката отказва да признае, че е била негова изгора. Нещо повече. Ели е безкрайно обидена от намека, който направи Сираков в ефир, че тя нямало да стане "Мис Плеймейт" без помощта му, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333451" align="alignright" width="300" class=" "]Елена Кучкова проплака заради Христо Сираков Елена Кучкова проплака заради Христо Сираков[/caption]

"Този човек за какъв се има?! Никога не съм била с него, няма и да бъда. Погледнете ме, как жена като мен би погледнала старец като него?! Фантазиите му са големи. Мисля, че го прави заради срама, който Биляна му нанесе. За да си измие малко имиджа и да се направи пак на мъжкар, измисля тези лъжи за мен. Само подлец би постъпил така. На мой гръб да търси дивиденти." - беснеела Елена Кучкова със сълзи на очи.

След думите си по телевизията, Христо Сираков опита да се извини на плеймейтката. Той сподели пред в. "ШОУ", че е нямал предвид, че той й е уредил титлата, а просто я е запознал с правилните хора и така триумфът й е станал по лесен. Ели обаче не се трогва вече от нищо, което казва бизнесменът.

"Не съм от жените, които биха били с всеки заради пари. Ако съответният мъж не ме привлича, няма как да му обърна внимание. Сираков може някога да е бил красавец, но това най-вероятно е било преди 20 или 30 години. Сега за мен е просто един подъл старец." - коментира още Елена Кучкова.

Истината за отношенията между двамата остава леко загадъчна. Единият твърди едно, а другият - съвсем друго. Може би предстои развръзка, но скандалът вече избухна.