Елена Кучкова се оказа обект на огромен интерес от един от съквартирантите си!

Най-после Елена Кучкова получи това, което искаше още преди влизането си в Къщата. А то беше мъжете вътре да й се натискат и да я ухажват. Първоначално Ели беше доста разочарована, но от няколко дни Мартин Мартинов се е заел със задачата да плени Мис Плеймейт, научи Kliuki.bg.

Въпреки че за повечето жени може би е мечта бившият Мистър България да ги ухажва, за Елена Кучкова това е по-скоро досада. Виждайки на живо кои са мъжете в Къщата, русокосата хубавица е изгубила всякакви надежди да излезе обвързана от там, тъй като нито един не й харесва външно. Затова действията на Мартин в момента никак не й допадат и тя само се чуди как да му каже, че няма шанс.

[caption id="attachment_326670" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова получи любовна атака в Къщата Елена Кучкова получи любовна атака в Къщата[/caption]

Всичко е започнало от уж невинна заигравка между двамата в басейна. Тогава Мартинов е видял отблизо и пипнал тялото на Елена Кучкова по бански и пощурял. Последвали множество опити и покани за кафе насаме от негова страна, но засега удря сериозно на камък.

[caption id="attachment_326671" align="alignleft" width="300"]Мартин иска Елена Мартин иска Елена[/caption]

Просто Ели харесва по-различен тип мъже. Тя иска мъжът да бъде доста по-едър и мускулест, а и доста по-заможен. Мартин Мартинов се справя добре с парите, но това не е достатъчно за жена като Елена Кучкова, която винаги си е падала по милионери, какъвто манекенът не е.

Изненадващо или не, това е първият мъж, който предявява някакъв по-специален интерес към Кучкова в Къщата. Досега повечето отбелязаха нейната красота, която била в наличност дори и без грим, но изобщо не са се пробвали да я впечатлят. Всъщност в тазгодишното издание на "ВИП Брадър" няма особено много мъже, които да са потенциални кандидати за Елена. Евгени Минчев и Атанас Месечков са с други предпочитания, а Тачо се лута в любовен триъгълник. Остават рапърът Стефан, Иво Аръков и Мартин Мартинов, които биха могли да се пробват с Елена Кучкова.  Последният вече го направи.