Елена от "Ергенът", както е позната на всички, предизвика лавина от гневни коментари в нета, при това съвсем заслужени. И как иначе, след като тя се опитва да прецака някой будала, мислейки се или за много хитра, или за голяма звЕзда...

Накратко - Елена заяви, че продава телефона си Айфон, който купила наскоро и почти не го е ползвала, но случайно го издраскала. Надрасканото било отзад, а не на екрана, но я дразнило и тя искала да си купи ново.

За целта обяви телефона си за продажба, в което няма нищо лошо, но... свали малко от цената бе, Ленче! Ама йок - Еленка иска цели 4 000 лева за устройството, от което самата тя драпа да се отърве.

Тази наглост възмути потребители, които й заявиха, че за тези пари ще си купят чистак нов и без драскотини. Обясниха й, че не е Бритни Спиърс, за да си мисли, че някой мре да се сдобие точно с нейния апарат.

"Ти луда ли си, ма?! Да не реши, че като са те показали няколко пъти по телевизора и вече си голямата звезда?! Хукнал някой да ти дава 4 бона за кирливия телефон, на който си му разказала играта кой знае как... Осъзнай се навреме и намали наполовина, иначе си го продавай до пенсия", коментират потребители.