Не е за вярване, че Димитър Бербатов изневери на съпругата си точно с тази жена!

Елена Бербатова е изпаднала в същински шок, след като научила новината за изневярата на съпруга си Димитър Бербатов. Футболистът е сложил рога на половинката си, при това не с някоя друга, а точно с плеймейтката Златка Димитрова. Няма лъжа и измама - отношенията между Чарната Златка и Бербо бяха разкрити от приятели на победителката във Вип Брадър.

[caption id="attachment_313949" align="alignright" width="300"]Бербатов Бербатов месеци наред кръшкал с Черната Златка[/caption]

Вярно е, че връзката между Златка Димитрова и Бербатов е била преди няколко години, но жена му Елена научила едва сега, когато "любезни" хора решили да й направят "услуга" и да й разкажат всичко.

"Бербатов е ужасен от скандала, който му вдигна Елена и дори заплаши, че ще го напусне. Това, разбира се, беше реакцията й при първоночалния шок, а после размисли и се поуспокои от факта, че изневярата е станала отдавна. Елена обаче е много горда жена и лесно няма да прости на Бербатов за това му прегрешение. И още повече, че тя е интелигентно момиче, докато Златка няма грам от познанията й", разкриват близки до семейството на Бербатов и Елена.

А приятели на Златка Димитрова бързат да разкажат как по време на връзката си, Черната Златка и Димитър Бербатов дори не си правели труда да се крият. Двамата често били засичани по улиците, а на няколко пъти ги спипвали да правят любов в автомобила на футболиста.

[caption id="attachment_313951" align="aligncenter" width="300"]Златка Димитрова Златка трепери от реакцията на Миро, когато научи[/caption]

Заигравката между Черната Златка и Бербатов продължила цели няколко месеца като Бербатов тичал при нея във всеки удобен момент. След като прекарали доста нощи по скъпи хотели, Бербатов дори наел луксозен апартамент под наем, за да бъдат двамата със Златка сами и необезпокоявани от никого.

Интересно е как ли ще реагира настоящият приятел на Златка Димитрова като разбере, че благоверната му е мачкала чаршафите със семейния Димитър Бербатов. Но при Злати това май си е традиция.