Тя е преминала през доста променливи и трудни житейски периоди и трансформации, но не съжалява, защото твърди, че е открила себе си. Или поне вече знае как да го прави, защото човек се променя постоянно...

Елен Колева разкри публично, че се намира в осъзнат период в своя живот и вече знае коя е, накъде върви и какво иска. Тя не скри, че й е било трудно да се "намери" и дълго време дори е живяла с тежки зависимости - и към алкохола, и към цигарите, че и към лекарства. Но отдавна вече е теглила чертата и не вкусва от горепосочените.

Нещо повече - синеоката Елена Калевска, както й е името по лична карта, призна, че може и цял живот да прекара без интимни ласки, но няма как повече да прави с*кс с мъж, който й мирише или на цигари, или на алкохол.

"Да, знам, че е странно. Дори много добри мои приятели ми викат - Елено, ти не си в ред. Къде ще намериш мъж, който хем да не пие, хем да не пуши... ами вземи си куче, ма! Аз вече си имам такова, между другото", смее се Колева.

Но е категорична, че няма да си отстъпи от принципите и все някъде, някога ще открие мъжа, който е създаден за нея. Нямало да бъде лесно, както й казала отдавна една астроложка, но Елен е убедена, че нищо наистина хубаво, не идва лесно. И си чака принца, така де - мъжа.

Източник: Crimesbg.com