Облаци надвиснаха над щастието на Димитър Рачков с двойно по-младата от него Анита. Те са причинени от Елен Колева, която гостува в „С Рачков всичко е възможно“.

Ани видяла искри между двамата на сцената и веднага изревнувала. Тя се страхувала, че актрисата може да посегне на мъжа й, тъй като Елен е сред най-красивите известни жени, а и умее да омагьосва по-заможните господа.

Все пак да не забравяме, че Колева беше държанка на Сашо Майонезата няколко години. Сега се говори, че има ново богато гадже, което живее в чужбина.

Анита в момента е бременна от Рачков и скоро ще го направи баща за втори път. Това обаче не я успокоява много, защото актьорът е известен женкар.

Блондинката дори потърсила сметка на мъжа си, че е флиртувал с колежката си по време на шоуто. Според нея той се е държал с нея по-фриволно, което е недопустимо за обвързан мъж.

Блондинката вече напирала и за брак с Митко, защото страхът, че ще го изгуби, ставал все по-голям. Смятала, че ако го върже с подпис и бебе, той ще спре да се заглежда по всичко с къса пола.

Ревността на Анита не е неоправдана, тъй като Елен Колева си пада по по-възрастни мъже. 38-годишната актриса беше с Майонезата и Калин Терзийски, които са с над 20 години по-големи от нея. Рачков пък е на 50 г., което пак е една солидна възрастова разлика.

Източник: Crimesbg.com