Елен Колева категорично изгуби шанса си да си върне Александър Найденов!

Синеоката Елен Колева е изпаднала в истински шок, тъй като този път вратите към сърцето на Александър Найденов се затвориха окончателно. Колеги на актрисата разкриват, че след скандала със Сашо Майонезата, който я изгони от апартамента си, Елен Колева се скъсала от плач, но силно се надявала да умилостиви бизнесмена и да се съберат отново.

Това обаче вече е абсолютно невъзможно, защото Александър Найденов има нова любов, с която почти заживя под един покрив и това е пленителната Ралица Кирилова, пише вестник "Телеграф". Ралица Кирилова е позната на зрителите като красавицата от миналия и настоящ сезон на риалитито "Сървайвър". Тя е на 33 години, а разликата й с Майонезата е цели 23 лета. Той обаче е свикнал на подобни неща още с Елен Колева.

[caption id="attachment_325773" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева изгуби всички шансове да си върне Майонезата[/caption]

Александър Найденов и Ралица Кирилова се запознали случайно на светско парти и бизнесменът веднага бил привлечен от естественото поведение и директност на Ралица Кирилова. Двамата се отдали на задушевен разговор, който продължил повече от два часа, а след това не пропуснали да си разменят координатите.

За ужас на Елен Колева, Сашо Майонезата и Ралица Кирилова са заедно от вече близо месец, а запознати разказват, че бизнесменът вече на няколко пъти е предложил на момичето да се премести да живее при него. Разбира се, хубавицата изобщо не се дърпала и се очаква двамата да заживеят под един покрив до броени дни.

[caption id="attachment_325774" align="aligncenter" width="300"]Ето я новата любов на Найденов Ето я новата любов на Найденов[/caption] [caption id="attachment_325775" align="aligncenter" width="198"]Ралица Кирилова е истинска тигрица, за ужас на Елен Колева Ралица Кирилова е истинска тигрица, за ужас на Елен Колева[/caption]

"Александър Найденов е улегнал мъж и иска до себе си сериозна жена. Не се знае какво ще стане и как ще се развие връзката му с Ралица, но е ясно, че никога вече няма да се събере отново с Елен Колева. Сашо даде много на тази треторазрядна актриса, направи я това, което е, а тя го предаде. Силен мъж като него може и да й прости, но няма да забрави, затова с Елен Колева в живота му е свършено", убедени са познати на Александър Найденов.

[caption id="attachment_325777" align="aligncenter" width="300"]Майонезата и Ралица са заедно и нещата са сериозни Майонезата и Ралица са заедно и нещата са сериозни[/caption]

Колкото до самата Елен Колева - тя била съсипана, ревнувала бясно и се заканила пред свои дружки, че ще намери начин да се срещне лице в лице със съперницата си Ралица Кирилова, за да прецени доколко тя наистина е заплаха за нея.