Елен Колева се подготвя за най-важното нещо в живота си, а именно да стане родител!

Актрисата не е бременна, но сериозно е решила, че скоро иска дете и вече й е време за сериозни отношения, брак и деца. Тя се вълнувала всеки път като види майка с бебе и споделяла, че това е смисълът на живота и копнее за свое дете.

Въпреки неуспехите й с мъжете, Елен Колева, както знаем, преживява драматичната раздяла с бизнесмена, известен с прякора Сашо Майонезата. Те се разделяха няколко пъти, като наскоро се събраха уж загърбили миналото, но се разделиха още по-тежко и гръмко и отново той излезе и започна да коментира негативите на бившата си вече половинка, което никак не е кавалерско, при все че Елен Колева не е обсъждала него, а просто сподели, че са разделени.

[caption id="attachment_329224" align="aligncenter" width="200"]Красивата актриса и водеща Елен Колева Красивата актриса и водеща Елен Колева[/caption]

Носеше се слух, че той е попречил на кариерата й, като е поискал нейното уволнение, а също и й е взел апартамент, подарен от него. Видимо раздразнен и засегнат, въпросният бизнесмен изкара гнева си върху актрисата. Но все пак Елен е доста по-млада, на нея много неща в живота тепърва й предстоят, счита Kliuki.bg.

[caption id="attachment_329223" align="aligncenter" width="300"]Елен Колева се подготвя за най-важното нещо Елен Колева се подготвя за най-важното нещо[/caption]

Както пишат и в изданието "За Жената", дано мечтата на Елен да бъде родител скоро се изпълни и актрисата срещне подходящия този път за нея мъж, с когото да искат семейство заедно.

[caption id="attachment_329222" align="aligncenter" width="300"]Елен и Александър преди раздялата си Елен и Александър преди раздялата си[/caption]

Освен като актриса, Елен Колева е позната на зрителите и като водеща на различни предавания по родната телевизия, както и с емоционалното си присъствие на сцената на "Денсинг старс" по телевизия Nova. Едно е важно - човек да прави всичко в живота с желание, а Колева е определено е запомнящ се образ.