Елен Колева е на почти 40-годишна възраст, а се държи като разгонена ученичка. През месец март догодина актрисата ще закове своя четвърти юбилей, но все още не показва с нищо, че е зряла жена.

На нейните години повечето жени вече гледат семейство, имат деца, въртят домакинство, а тя просто си сваля дрехите и се дупи пред камерата.

Именно това направи за последно. Колева качи снимка, на която е с гръб към обектива и е чисто гола. Задницата й е изцяло гола, с което очевидно се надява да възбуди мъжете.

Освен това Елен е гушнала Мечо Пух, сякаш е някаква ученичка на 15 г. Цялото й поведение е много инфантилно, с което показва страх от остаряването, тъй като след около месец ще навърши 39 г. и ще подкара 40-тата.

Актрисата прикова вниманието и с нещо друго в последните часове. Тя публикува видео, в което плаче за жертвите в Турция. Противно на очакванията, това нейно видео събра много критики.

Мнозина я укоряват, че никога не е пускала видео за жертви в България, а за Турция може. Други пък я критикуват, че се прави на добра в мрежата, а всъщност като човек е надменна, а като жена е уличница.

Истината е, че надали някой мъж ще си вземе такава жена за семейство. Жена, която се държи безкрайно инфантилно. Жена, която си показва голата задница пред цял свят. Това не може да бъде жена, с която можеш да имаш пълноценно семейство.

Източник: Crimesbg.com