Бясна е Елен Колева и възмутена. Или, може би, трябва да кажем Елена Калевска, както се пише вече от доста време... Както и да е, всички знаем за кого говорим. Та Колева или Калевска не изтърпя и нададе рев в мрежата затова, че не може да си найде читав мъж.

Актрисата продължава да е свободна и сингъл, а след броени месеци ще чукне 40-така. За деца дори няма смисъл да говорим, а и не е ясно дали тя самата иска да ражда. Но любов категорично иска, връзка също, а не може да ги намери, защото постоянно я заливали съобщения от женени мераклии.

"Ама какво им става на тези?! Защо постоянно ми пишат женени мъже, чиято основна цел е да забършат нещо и да го "чукнат" набързо?! Омръзна ми! Не се ли ориентират поне малко от това, което виждат и не разпознават ли жените - при коя ще мине номерът и при коя не?! Защото при мен определено не минава. Не искам чужди мъже, искам и си чакам своя", нарежда Колева, вече почти обезверена.

Знаем, че от години тя се отдаде на духовни практики и дори се захвана да изучава енергиите от космоса, но йок - подходящ мъж за нея, до момента, няма. "А може би читавите мъже не искат нея, замисляла ли се е върху това?! Тя, която беше и със Сашо Майонезата и със семейния Калин Терзийски навремето", "нахраниха" я в нета.

Източник: Crimesbg.com