Елен Колева не спира да удивява с наглостта си. Тя е човек с множество проблеми, но това не я спира да продължава да се има за нещо велико.

Актрисата е вече на 40 г., но все още е без мъж и още не е станала майка. Оказва се, че макар времето й за бебе да изтича, Колева не е склонна на компромиси и още се надява на принца на бял кон, който ще задоволи всяка нейна прищявка.

В замяна обаче какво предлага тя на принца. Една застаряваща бивша звезда, защото няма хитово участие от години, която на всичкото отгоре е и бивша алкохоличка.

Елен признава, че е имало време, в което е злоупотребявала с алкохола, цигарите и успокоителните. Това е времето, в което се будеше в леглата на дъртаци като Сашо Майонезата и Калин Терзийски. Очевидно са й трябвали външни стимуланти, за да прави секс с тях.

За да се излекува, Колева е тръгнала на психоаналитик. Благодарение на него успяла да преодолее зависимостите си и да се обърне към духовното.

Актрисата вече бленува да стане майка, но така и не среща мъжа на мечтите си. Не сваля критериите си, въпреки че е на 40 г. и времето й става все по-ограничено. Елен се надява на богат, красив, мил джентълмен, който да я носи на ръце. Мечтите са безплатни.

Източник: Crimesbg.com