В снощния епизод на „Черешката на тортата” видяхме как тарикатката Бони отмъкна плакета под носа на останалите.  Не, че вечерята, която предложи журналистката Моника Симеонова бе на френско ниво. Както тя самата я обяви. Спортната водеща  сервира салата, в която смеси  сладко и солено. Това обаче се прави само когато гостите са ти много близки и отлично познаваш вкусовете им. Козе сирене с микс от зелени салатки е добра комбинация, но това сладко от буркан не беше Ок. Крем супата й се получи добре, но по-скоро  подхождаше за неделен обяд, а не за вечеря.

Елементарните мушингии на Бони проработиха и тя се окичи с плакета в „Черешката”(Шеф Манчев й го връчи отвратен)

Пилето не изглеждаше добре, но може да е било ядливо. Но какво да кажем за соса Холандес, който бе на прах и повечето участници усетиха, че не е прясно приготвен от нея. И шеф Манчев я скастри, че използва полуготов продукт. На масата се появи питка, от която никой не яде. Не стана ясно кой и кога я омеси и опече, а десерта  бе повече от обикновен. Но всички си го харесаха.

Елементарните мушингии на Бони проработиха и тя се окичи с плакета в „Черешката”(Шеф Манчев й го връчи отвратен) - Снимка 2

Спорната журналистка взе 39 точки, но те не й стигнаха да грабне плакета. Когато шеф Манчев се появи да даде наградата и да каже по нещо за всеки Бони се направи ма много учудена, че само тя ма 40 точки. ВИП готвачът първо връчи  утешителната награда на доктор Ненков и после обяви за кого е плакета.В този момент му пролича, че не му е приятно да връчи наградата на певицата.  Бони обаче спретна цирк и се изненада, че са я оценили високо. А зрителите вбесени от подлите номера на певицата изригнаха:”Бонке, сега доволна ли си, вземай си плакета и самардалата и всичките неща дето ти липсваха в компанията и заспивай спокойно!”, Ей заради тези номера нейния етнос не е обичан и уважаван, ако няма мушенгии, няма да е тя, кръвта вода не става”, ядосват се те.

Източник: Фейсбук