По повод 60-ия си юбилей, Екстра Нина вдигна подобаващ купон в комплекс „Приказките“ край Харманли – място, на което са се състояли множество фирмени празненства на „Пайнер“, а допреди години и редица представяния на музикални албуми. В този ред на мисли по всяка вероятност партито на изпълнителката от 90-те, е навявало носталгия на гостите й, още повече факта, че повечето от тях били звезди от зората на попфолка, които публиката днес определя като „любими динозаври“.

 

Сред гостите на Екстра Нина бяха Милко Калайджиев, инж. Митко Димитров и съпругата му, макар през годините да са имали редица конфликтни ситуации.

Тони Димитрова и Славка Калчева пристигнаха чак от Ямбол, за да поздравят юбилярката, а Силвия – от Раднево. На тържеството бяха забелязани още Валя, Есил Дюран и Росица Пейчева.

Екстра Нина празнува юбилей

Екстра Нина, която наскоро отбеляза и имен ден, също изненада гостите, включвайки ги към видеото на новата си песен „Ах, любов, любов“, която е във фолклорен стил.

Рожденичката не пропусна да поздрави гостите си с актуалното й парче „Чук, чук чашите“. Тя смени три тоалета на партито си и разряза празнична розова торта във формата на сърце.

 

„Благодаря ви за голямата любов, скъпи колеги и приятели!“, обърна се тя към всички в социалната мрежа. Не може да не отбележим, че юбилярката изглежда на не повече от 45 години, а на фигурата й биха могли да завидят голяма част от тийнейджърките.

Източник: Уикенд