Пичагата Пеньо Гатевски посреща втори  гости в „Черешката на тортата”. По-известният като Гатьо покани компанията не в дома си, а в ресторанта на негова близка приятелка. Още от самото начало той подведе бившите си съплеменици като ги посрещна с думите:”Добре дошли в моя ресторант” като ги подхлъзна, че заведението е негово.

Екскомандосът Гатьо се изхвърли в „Черешката”, че е голям кулинар (Но се изложи с прегоряла сьомга и десерт, приготвен  друг)

Бившият военен направи опит да покаже кулинарни умения и да поднесе вкусна храна. Но не му се получи. Подреди прясна салата от розови домати, печена чушка и краставици. Но тя по-скоро приличаше не на готова салата, а на някаква заготовка. Разядките, които  сервира бяха купени от магазина.

Екскомандосът Гатьо се изхвърли в „Черешката”, че е голям кулинар (Но се изложи с прегоряла сьомга и десерт, приготвен  друг) - Снимка 2

А печената на тиган сьомга, на която той викаше сьоНга се оказа прегорена отвън, а отвътре сурова. Иначе порциите му бяха внушителни като за великани. Но не почисти аспержите, с които ги гарнира. Наряза магданоза с дръжките.

Екскомандосът Гатьо се изхвърли в „Черешката”, че е голям кулинар (Но се изложи с прегоряла сьомга и десерт, приготвен  друг) - Снимка 3

Само тортата, с която се хвалеше, че приготвил сам се услади на гостите. Но незнайно защо никой не повярва, че сам я е направил. Особено след като каза, че имал видео как я прави, но не може да го покаже, някъде изчезнало.

Екскомандосът Гатьо се изхвърли в „Черешката”, че е голям кулинар (Но се изложи с прегоряла сьомга и десерт, приготвен  друг) - Снимка 4

А зрителите коментират така участието на Гатьо в кулинарното шоу: „Приличаше ми на слон в стъкларски магазин,  но се хвалеше постоянно. Излъга най-безсрамно, игнорираше Рълев защото е завистлив и Оряшкова защото е злопаметен.Държеше се неприятно с гостите, а те стъпваха на пръсти покрай него, сакън да не го подразнят и да досъсипе вечерята. На-старателни бяха Мастагарков и Мудева , тегава вечер се получи!”

Компанията оцени Гатьо с 33 точки, като само Благо с неговото добро сърце му даде пълна десетка.

Източник:Фейсбук