Помните ли бизнесмена Петко Димитров?! Да, същият - мъжът на танцьорката  Яна Акимова, която отдавна вече е с неговата фамилия - Яна Димитрова. Двамата отдавна не са се появявали в медийното пространство като май последната им подобна "визита" бе преди години, с участието в Къщата на брадърите.

Е, ето че днес Петко Димитров се върна на "терен" при това по-ударно от всякога. Негова снимка предизвика взрив в мрежите, заради човека, с когото е на фотото.

Ексклузивно: Вижте с кого се прегръща Петко Димитров! (ВЗРИВЯВАЩА СНИМКА)

Не, не си мислете, че са изловили Петко в крачка. Той все още си е с Яна, живеят си живота и си гледат децата. Е, ако има и нещо друго, по-пикантно, то поне ние не знаем - или Димитров "пипа" внимателно и се крие добре, или просто си е намерил човека в лицето на жена си и е спрял да тича по чуждо...

В случая обаче не Яна е акцента, а този до Петко. Познахте го, нали?! Това е самият Лионел Меси, който снощи докара Аржентина до голямата победа на Мондиала в Катар. И заслужено се окичи с всички подобаващи трофеи и аплодисменти.

Не знаем къде е правена снимката, но със сигурност не е у нас, а Петко и Меси са още доста млади. Особено Меси, който е направо момченце на този кадър. Самият Димитров гордо сподели фотото в нета и има защо...