Славена Вътова е още едва на 34 години, но може да се похвали със завидно "любовно" минало. Бившата Мис България, която има две дъщери от бизнесмена измамник Юлиян Цолов, отново е скъсала синджира, откакто съпругът й попадна под ударите на закона.

Цолов е подсъдим за измами в огромни размери, а дори домът им бе запориран. Славена, която преди време напусна семейството и децата си заради афера с политолога Слави Василев, но той я изрита и тя подви опашка, сега удари дъното.

Вътова пак се е сложила на стария си любовник Димитър Барбатов, с когото мачкаше чаршафите преди две години. Бербо и тя са съседи на "Оборище", но мястото на любовните им рандевута е другаде. Не е ясно дали накрая Елена Бербатова ще напусне половинката си, който й изневери и с Деси Банова и Златка Димитрова, но чашата е напът да прелее.

Върхът на всичко, апотеозът на гнева на Бербатова, е фактът, че Митко давал по десет бона на Славена от близо два месеца. Той я жалел затова, че не може да задоволява нуждите на щерките си и я подпомагал срещу редовни любовни срещи на "тяхното място".

Знаем, че Вътова отдавна се слави като майсторица в леглото и сама се хвали пред приятелки с какви умения "отнася главите" на мъжете, с които спи. Дали тя и Цолов ще се разведат официално след всички тези скандали обаче, не е ясно.