Люси Дяковска неведнъж е казвала, че Германия е втората й родина. Фактите говорят, че всъщност я чувства като истинската си родина, защото прекарва там много повече време годишно, отколкото в България.

В момента Людмила отново се намира в Германия, разкриха наши източници. Тя се е върнала там, за да участва в риалити предаване на име Jungle Camp, което е подобно на “Сървайвър”.

Люси, която се провали като певица, най-после се е примирила, че не може да се издържа с пеене, защото няма никакви фенове. След като обиколи доста риалити и музикални предавания у нас, се е прехвърлила да прави същото в Германия, само и само да не работи.

Подобно на много хора, минали през шоубизнеса, Дяковска явно също се смята за твърде велика, за да започне честна и почтена работа с работно време и да се труди за прехраната си. По-лесно е да си покажеш бедрата по телевизията и да лапнеш един голям хонорар.

Люси Дяковска се провали като певица цели два пъти. Първо групата й „No angels”, с която тя така се гордее, макар да е широко непопулярна за мнозина, се разпадна поради липса на фенове. След това тя стартира самостоятелна кариера, към която интерес също липсваше, което я доведе до пълен провал в музикалния бизнес.

Ето защо от 15 години насам къдрокосата лесбийка се издържа чрез различни предавания. Тя участва във „ВИП Брадър”, „Х Фактор”, „ Пееш или лъжеш”, но никъде не остави следа. Надали ще я остави и в немското риалити, където е в момента, защото край нея има много по-известни личности като бивши футболисти и модели.

Източник: Crimesbg.com