Те това е рекордьорка! Светлана Гущерова е бременна за четвърти път и май наистина ще преизпълни плана - всяка година по едно бебе. Горкият татко Християн Гущеров да му мисли как ще се издържат толкова гърла, защото парите не са безконечни...

А благоверната му очевидно пак е "надула шушоните", за което вече свидетелстват и снимки. Както виждате, Светлето е започнала да ходи с все по-широки и развлечени рокли, а и на всички снимки от известно време насам се крие усилено.

ЕКСКЛУЗИВНО: Първи снимки на бременната с четвърто Светлана Гущерова! (Всяка година ще ражда по едно)

Тя винаги застава пред камерите така, че да не се вижда корема, нито кръста й, което преди не е правила, освен ако не носи бебе. Знаем, че Гущерова всячески се опита да бъде приета от свекъра си, който държи парите, но Добромир Гущеров така и не иска да чува за нея.

ЕКСКЛУЗИВНО: Първи снимки на бременната с четвърто Светлана Гущерова! (Всяка година ще ражда по едно) - Снимка 2

"Та деца кръщаваше на него, та метани му правеше, в слугиня на сина му се превърна, от къщи не излиза... но онзи йок - не ще да я вижда. Какво ли толкова знае за нея, което да го е отвратило до такава степен?! Тя и Мара Отварачката не е стока, но поне на сватбата им отиде, а със Светлето нищо", коментират източници.