Първи кадри от сватбата на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева взривиха нета. Един от най-заклетите ергени у нас реши да се "даде" и тази вечер ще бъде официалната част по "бракуването" му с любимата моделка. Сватбата на Кадиев обаче продължава три дни, както самият той обяви преди време и снощи е имало тържествена вечеря.

Снимки от нея издайнически пусна приятелката на булката - Алекс Богданска, която показа приказното местенце, избрано от влюбените за големия ден. Сашо и Ивелина се венчават в същински замък в Южна България, намиращ се на по-малко от 60 км. от Пловдив.

Там има винарска изба, а масата, приготвена снощи за гостите, е разположена сред самите лозя - красиво, а?! Знаем, че в много държави по света гроздето е символ на изобилие и плодовитост, така че идеално се връзва с важното събитие.

Сашо и Ивелина са ухилени до уши (има си хас) и разбира се, целите в бяло. А масата е подредена наистина стилно, без излишен кич и претрупване, като най-запомнящи и романтични са множеството светлинки - както по самата маса, така и около и над нея.

Само след броени часове предстои и най-важната и официална част по сватбения ритуал, от който, разбира се, ще се насладите на прекрасни кадри.

Източник: Crimesbg.com