Иван Христов и Ирина Тенчева - тези двамата се превърнаха в символ и нарицателно на истинската любов в България. Връзката им започна скандално, защото по онова време всеки имаше отделно семейство и брачен партньор. Мнозина се басираха, че аферата им ще е от ден до пладне, но... ето, че Христов и Тенчева опровергаха всички подобни съмнения. До днес!

Снощи самата Ирина качи в мрежата стори, което меко казано потресе всички и ги накара да се запитат какво се случва?! Цитираме думите на Ирина Тенчева, написани на английски. Текстът й гласи следното: "В минутата, когато почувстваш, че трябва да се бориш за любовта си, ти вече си я загубил. Тръгвай си! Всичко е свършено!".

Ексклузивно: Отиде ли си любовта между Иван и Ирина?! (Тенчева шокира с тези думи преди часове - СНИМКИ)

Да, тези думи публикува Ирина - при това късно вечерта, при това в собствената си "История". Потребителите мигом заподозряха, че става нещо в семейството й и то неизбежно е свързано с половинката й Иван Христов.

Знаем, че продуцентът винаги е бил луд по Ирина. Благодарение на нея той дори се отказа от пиенето, към което беше пристрастен по време на брака си с Вихра Петрова и сам признаваше, че едва не се е превърнал в тежък алкохолик.

От години Христов живее и се храни здравословно, дори спортува, а и е добър баща за децата на Ирина от първия й брак. Какво се случва зад стените на дома им обаче, те си знаят най-добре.