Моника Белучи идва в София!Въпреки че феновете я чакаха на морето

, италианската дива Моника Белучи ще пристигне в София за снимките на екшън филма с работно заглавие „Memory”. Заради който на родна земя дойде и колегата и Лиъм Нийсън. [caption id="attachment_463099" align="aligncenter" width="300"]Моника Белучи Моника Белучи ще снима у нас[/caption] Oчаква се сексапилната актриса да пристигне в София до седмица научи вестник “Телеграф” от хора от екипа. Снимките на Memory започнаха миналата седмица в Созопол, като сред първите локации беше и яхта.

Междувременно екипът спазва стриктно мерките, свързани с коронавирусната пандемия, като заради това и Лиам Нийсън отказва селфита и автографи на българските си фенове.

Преди да застане пред камерата на режисьора Мартин Кембъл, Моника Белучи ще трябва да довърши работата си по друг проект. Става дума за „Бефана идва през нощта: Произходът“ (La Befana vien di notte: Le origini), където 56-годишната изкусителка влиза в главната роля на Долорес. Самият филм проследява Бефана – образ от италианския фолклор, според който това е стара вещица, раздаваща подаръци на децата по Богоявление. Папарашки снимки на сета на филма на Ботуша разкриха, че Моника Белучи все още не е кацнала на българска територия. Очаква се обаче съвсем скоро това да се случи, като най-вероятно нейната героиня ще окаже силно влияние върху съдбата на Нийсън и бягството му от ФБР. Екшън звездата се въоръжава като наемния убиец Алекс Люис. Прочут като специалист, който може да свърши работата изключително дискретно, той отказва да изпълни една от задачите, поставени му от опасна криминална организация. И така, по дирите му тръгват агентите от държавните служби на САЩ, а собственичката на технологичния гигант, изиграна от Белучи, може би ще се окаже скритият му коз. С участие в Memory ще се разпише и австралийската звезда Гай Пиърс, когото зрителите познават от „Железният човек 3“, „Блъдшот“ и „Приказки за лека нощ“. В лентата с Нийсън той ще влезе в редиците на ФБР. Пиърс ще изиграе агент Винсънт Сера, който е сред ветераните в бюрото, пишат от престижното издание Deadline.