Първото си дете чака певицата Маги Джанаварова. Тя лично съобщи вестта, че е бременна, така че няма лъжа, нито измама. След месеци 34-годишната изпълнителка ще гушне рожбата си и дори показа запис от видеозон, на който вече се виждат очертанията на бебчето.

Не е ясно какъв ще е полът да детето, но е ясно кой е таткото. Той се казва Крис и живее в чужбина, така че Маги със сигурност ще се премести там, поне така твърдят близки до нея източници. Крис работи в известна международна компания, а невероятното е, че е по-малък от Маги.

Знаем, че певицата не е от тези, които си търсят по-малки жребчета, но явно наистина любовта не пита. А и Джанаварова сравнително скоро преживя огромно предателство от бившия си партньор, с когото имаше сериозна връзка няколко години.

Припомняме, че той й изневери подло и брутално като, както се разбра, това е било с колежката й Дара. Маги Джанаварова преди време обясни в интервю как се чувства и не скри нищо за разочарованието и кошмара, който е изживяла заради бившата си половинка.

Е, явно съдбата я е компенсирала и с Крис тя се чувства спокойна и обгрижвана, нищо, че е по-зряла от него. В момента тя спазва всичко, за да бъде здрава и да роди здраво бебе.