Тя отдавна си е спечелила прозвището "любимката на народа", макар никога да не е търсела евтина слава и пиар чрез скандали за себе си и личния си живот. Точно обратното - Ивана винаги е пазела ревностно връзките си и всичко, което е свързано с личното й пространство.

Е, днес певицата за първи път реши да говори на тази тема и да разкрие истината за мъжа до себе си. Много неща са се изговорили за любовния й живот, но сега тя буквално ни взриви с истината.

"Не, нямам мъж! Сама съм и то от доста време, но това ни най-малко не ми пречи, нито ме тревожи. И ще ви кажа нещо - стойностните мъже са рядкост, особено тези, които са на моите години, зрелите мъже. Никога не съм си падала по младоци, които да дундуркам, а проблемът с мъжете на моята възраст е, че повечето са семейни. Не съм жена, която да бъде в позицията на любовница. Или съм на първо място в живота му, или довиждане! Това е. Да се крия, да го чакам, да рева... не е за мен, благодаря!", отсече Ивана.

Последователите й я поздравиха масово, още повече като се има предвид какви ги вършат нейни колежки като една Глория например. Знаем, че от месеци Гло, която ще чукне половин век, се занимава с видимо глуповат младок с мускули.

"Браво на Ивана! Явно за нея не е толкова важно някой да я "оправя" в леглото, нито да се прави на млада с някое жребче. Достойна е!", коментират в нета.