Генка Шикерова се връща при Любо Нейков!Генка Шикерова, която скандално напусна

Нова телевизия, имала резервен вариант да подсигури финансовото си благосъстояние. Журналистката щяла да потърси помощ от бившия си любим Любо Нейков. Който неведнъж я е спасявал в моменти на безработица. [caption id="attachment_428234" align="alignright" width="300"]Генка Шикерова Любо Нейков подава ръка на Генка Шикерова[/caption] Въпреки че двамата преустановиха интимните си отношения преди близо 10 години, продължавали да поддържат връзка. И разчитали приятелски един на друг.

Комикът за пореден път бил готов да подаде ръка на някогашната си тръпка, която преди време взе под крилото си и включи в реализирането на екстремното риалити „Сървайвър“.

Когато заедно със съратника си Евтим Милошев придобиха правата за шоуто от Слави Трифонов, Генка изведнъж се оказа в екипа, макар работата по проекта да е коренно различна от разследващата журналистика, която Шикерова твърди, че е нейната стихия. Така тя прибираше сериозни суми от джоба на бившия си любим Нейков, докато пребиваваше заедно с него по екзотични острови. И сега Любо бил готов да я включи в някой негов проект, макар да рискувал съпругата му да се почувства отново унизена. Припомняме, че Генка и актьорът бяха близки до 2010 г., когато тя го напусна заради нежеланието му да се разведе със законната си половинка, с която са почти адашки. Официалната жена на Нейков се казва Гинка. За да отвлече вниманието от извънбрачната им връзка след раздялата, Шикерова веднага сви гнездо с настоящия си мъж Неделчо. И роди от него две дъщери. Години след разлъката им с Любо той с половин уста проговори по темата в свое интервю. „Имам една голяма любов, да, и тя беше извънбрачна. Чувства, чувства... но разумът надделя. Сега с това момиче се засичаме на работното ми място и е малко трудно“, призна тогава шефът на „Комиците“, пише Ретро. Припомняме, че преди да се влее в редица на Нова телевизия, Генка гравитираше повече от 15 години в Би Ти Ви. По въпроса за Нейков журналистката винаги е пазела мълчание. Неотдавна обаче призна, че Любо е „нейната циганка, която винаги я хвали“.