Съвсем в натура, без дрехи, само с една възглавница върху себе си, се пусна в мрежата Алекс Гърдева. Участничката от "Ергенът", която се превърна в звезда покрай предаването (макар и за три дни), не престава да драпа за вниманието на потребителите в мрежите и прави всичко, за да го спечели. Което със сигурност й се получава все по-трудно, щом й се налага да се съблича за него.

Ексклузивно: Ето в чие легло се търкаля Алекс Гърдева! (ГОРЕЩИ СНИМКИ без дрехи)

Покрай въпросните снимки обаче стана ясно едно - с кого си ляга или по-точно с кого продължава да си ляга Александра Гърдева. И това е старият й любовник Илиян Найденов. Същият той се появи във видео реклама с кадрите на разсъблечената Алекс, за да си продава чайчето за вталяване.

Ексклузивно: Ето в чие легло се търкаля Алекс Гърдева! (ГОРЕЩИ СНИМКИ без дрехи) - Снимка 2

Близки до психоложката обаче са категорични, че въпросните снимки не са просто рекламен трик, а самата действителност. Явно тя и Найденов опитват да ударят с един куршум два заека - хем наслада за себе си, хем "гуши пеликан" от продадените чайове.

Ексклузивно: Ето в чие легло се търкаля Алекс Гърдева! (ГОРЕЩИ СНИМКИ без дрехи) - Снимка 3

"Ако сте забелязали и други гърли пускат рекламки на чая на Илиян, но нито една не е без дрехи и в леглото му като Александра. Всички се снимат от фитнеси, на улицата, на кафенета... И е разбираемо, той няма отношения с тях. А с Алекс се гепиха още в края на риалитито след запознанството им на светско парти", коментират източниците.

Те обаче са убедени, че Илиян няма сериозни намерения към Гърдева, а просто му е приятно да прави джиджи-биджи с нея.