Даровитата и чаровна ромска певица Роксана прекрати веднъж завинаги сагата си с доскорошния си мъж Александър. Знаем, че той е по-млад от нея и двамата имат дете - единственото, което ги свързва в момента. За краха на отношенията си със Сашо, Рокси говори открито дори наскоро в интервю, като призна, че просто са спрели да се разбират и той не я уважава, което тя не иска да търпи повече.

Ексклузивно: Ето коя известна мутра е новото гадже на Роксана, бившият й е в историята! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Е, явно обаче и любовта е почукала на вратата й, защото стана ясно, че Роксана се е загаджила с мутра от една от най-известните крими банди в Германия - "Ангелите на Ада". Всъщност последните се водят рокери, но за никого не е тайна, че в групата им са видни престъпници, рецидивисти, гангстери, трафиканти и дори килъри.

Въпросният на Роксана е нещо като главатар в бандата, въпреки че тя първоначално отричаше да има нещо общо с него. Преди дни обаче певицата бе заснета от папараци, докато пазарува в голям магазин, а зад гърба й е не един, а трима гарда с облекла на "Ангелите на Ада".

След наличието на фотосите, изпълнителката вече няма накъде да увърта и все пак признава познанството си с горепосочените. Но остава категорична, че ще разкаже повече за новостите в живота си, когато има причина да го направи.

От думите й заключваме, че връзката й е все още на изпитателен етап като не е ясно дали ще прерасне в нещо по-сериозно.