Съвсем скоро ще започне вторият сезон на "Ергенът", където пианистът Евгени Генчев ще си търси "мома". Сред кандидатките за сърцето му са 25 участнички, много различни една от друга, както визуално, така и личностно.

Ексклузивно: Ето кои са участничките в "Ергенът" 2! (СНИМКИ на момичетата)

Тези момичета от снимките са първите, които ви показваме и които ще се изправят в битка за победата. По-популярните от тях са чалга дивата Джия, за която знаем, че категорично няма да бъде победителка в предаването. Победата обаче няма да отнесе и другата видна личност - Айлин Бобева, която е модел, спортист и инфлуенсър.

Ексклузивно: Ето кои са участничките в "Ергенът" 2! (СНИМКИ на момичетата) - Снимка 2

В Бодрум, Турция, 25-те дами са дали всичко от себе си, за да омаят известния пианист, но не са липсвали и дивите скандали от първия сезон. Помним, че тогава рускинята Виктория Капитонова едва не изяде Алекс Гърдева с парцалите, но впоследствие стана ясно, че ролята на жертва на Гърдева е била режисирана.

Ексклузивно: Ето кои са участничките в "Ергенът" 2! (СНИМКИ на момичетата) - Снимка 3

Чудим се коя ли ще влезе в нейните обувки в предстоящия сезон и дали отново нея ще хареса Евгени, както стана тогава с Виктор Стоянов. Едно е сигурно и това е, че за разлика от Виктор, който не се събра с никоя от формата, то новият Ерген си тръгва от него влюбен и с избраница.