Снощи, като тапа от шампанско, че и по-бързо, излетя от "Ергенът" най-лудата глава - Христиана Манова. Странно бе, че екипът не излъчи дори един кадър с нея в края на епизода, за да се разбере колко е разочарована, или пък не - така, както го правят с всички натирени девойки дотук.

Знаем, че Хриси сгази лука с Алек Младенов и буквално го разяри с две неща. Първо, че направо си го застави да я целуне и второ - че украси пред момичетата тази целувка и я представи като нещо супер страстно и горещо. А де факто Алек едва докосна устните й и рязко се отдръпна...

Днес щурата Христиана бе сред най-чаканите гости в "Преди обед", където шокира масите с вида си - появи се бременна! Всъщност тя не потвърди, но и не отрече слуховете за зачеването си, но е факт, че коремчето й бе твърде едро, а в мрежата тя се снима напоследък само в лице или до кръста.

Мнозина се чудеха кой е бащата, ако е бременна, защото тя призна, че е влюбена, срещнала е човека за себе си и е много щастлива. Е, ние първи го разкрихме. Въпросният сигурно е щура глава като нея, нарича се Цако Тодоров и двамата са пълни с общи снимки в профилите си. Той дори е сложил обща тяхна снимка на корицата си.

Две мнения няма - Хриси си отива много повече с Цако, отколкото с Алек, нали?!

Източник: Crimesbg.com