Певицата се появи на участие с доста наедряло коремче

Жената на Коко Динев - Емилия чака второ дете. Новината обиколи страната, а фенове вече се готвят да честитят на певицата, след като снощи тя се появи на поредното си участие с доста наедряло коремче.

Заедно с нея в заведението бяха Коцето и Преслава, но всички забелязаха с изумление закръглените форми на поп фолк дивата.

Присъстващи в клуба разказват, че освен надебеляла, Емилия се държала доста различно от обикновено и изобщо не била така ведра и усмихната. Тя пеела отпуснато и вяло, а видът й бил изморен, сякаш е вършила тежък физически труд.

emiliaОсвен коремчето, ханшът й също бил доста заоблен - нещо нетипично за нея, тъй като знаем, че стриктно следи за килограмите и начина си на хранене.

Припомняме, че слухът за бременността на Емилия тръгна и през лятото, но тогава тя излезе с категоричното заявление, че това са пълни измишльотини и не отговорят на реалността.

Възможно е и сега истината да е различна и тя да не чака дете. Но това ще говори само в неин ущърб, защото ще означава, че се е запуснала тотално и е позволила да заприлича на редова леличка от битака.

Сигурното е, че което и от двете предположения да е истина, то ще я разкрием съвсем скоро. Най-малкото, защото бременност не се крие дълго.