Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева вече официално са разделени, приказката свърши!

Приказката свърши! Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева вече са разделени окончателно, а устатата моделка е аут от живота на опосума. Това обяви самият продуцент и не пропусна да отбележи с намигване, че вече е свободен.

Причините за краха между Бориса и Андрей се оказаха наистина сериозни като в случая изобщо не става дума за изневяра или предателство. Конфликтът помежду им е далеч по-сложен, а именно - Андрей Арнаудов от близо половин година настоявал двамата с Бориса да предприемат най-важната крачка в живота си и да имат дете. Тя обаче не давала да се издума.

[caption id="attachment_339602" align="alignright" width="300"]Андрей Арнаудов Андрей Арнаудов заряза Бориса Тютюнджиева, разделиха се с мир[/caption]

"Не съм на 20 години. Не съм тийнейджър, който да обикаля нагоре и надолу, а единствената му цел е да купонясва. Минал съм ги отдавна тези неща. Колко сме изпили с Иван и какви махмурлуци са ни тресяли, само ние си знаем. Но вече съм на години, в които просто не ми е интересно да се правя на циркаджия. Време ми е за деца. Ето на - и мама редовно ме пита, а аз все я успокоявам, че може би някой ден и на мен ще ми се случи", усмихва се Андрей Арнаудов в откровената си изповед.

Точно виждането им за живота било най-голямата спънка в отношенията на Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов от няколко месеца. На Бориса й харесвало да бъде с продуцента, двамата пътували и се забавлявали често, но всеки път, когато той заговорел за наистина сериозните неща, тя се дърпала уплашено и го режела.

"Децата са огромна отговорност и човек трябва да ги прави тогава, когато се чувства достатъчно поживял и натрупал опит. Аз не смятам, че съм направила нито едното от двете, а и още ми се живее. Искам още известно време да мисля и да глезя себе си, а не детето си", измъквала се винаги Бориса Тютюнджиева, което в крайна сметка обусловило и крайното решение на Андрей Арнаудов.

Любопитното обаче е, че при раздялата им не е имало лоши чувства или обиди от едната или другата страна. Бориса приела повече от разумно виждането на Андрей и дори сама го насърчила да потърси щастието си при друга, по-улегнала и сериозна жена от нея.