Истински шок предизвика в мрежите Андреа, която се появи на поредица снимки от свое участие преди дни... ранена! А мнозина моментално разкриха, че певицата е посегнала на себе си в пристъп на отчаяние и депресия.

Ексклузивно: Андреа нарани себе си, опита се да... (УЖАСЯВАЩИ СНИМКИ от инцидента)

Знаем, че тя беше в черна дупка много време, за което признаваше сама и което се дължеше на раздялата й с Кубрат Пулев и факта, че той направи бебе на друга. Тогава чалгарката изригна бясна в нета и обвини Кобрата във всички злини на света, а после започна да бълва една след друга провокативни и дори срамни снимки, обяснявайки, че има и психологични проблеми.

Ексклузивно: Андреа нарани себе си, опита се да... (УЖАСЯВАЩИ СНИМКИ от инцидента) - Снимка 2

Е, преди ден Андреа се появи в заведение с рана на ръката, малко над китката, където се вижда огромна бяла превръзка. Това не е типичното рязане на вени, защото в такъв случай ръката се стяга с бинт около китката, но източници разкриха, че певицата се е рязала надълго с бръснарско ножче. Нещо, което не е реално така застрашително за живота, но пък и може да я докара до колабиране ако изгуби много кръв.

Ексклузивно: Андреа нарани себе си, опита се да... (УЖАСЯВАЩИ СНИМКИ от инцидента) - Снимка 3

Превръзката на Андреа е на лявата ръка, а знаем, че тя борави по-добре с дясната, което поражда още повече притеснения. А и ако певицата не е изпаднала в криза и не е наранила себе си, то какво й се е случило?! Защото дори лепенка от абокат не е толкова голяма и така разположена...

"Познатите й се тревожат за нея и с право. Вместо да забрави и дапродължи напред, тя се е вкарала в някакъв омагьосан кръг", коментират източниците.