Анелия отбеляза 41-годишния си рожден ден преди дни. Певицата се отказа от шумни партита с много гости и сподели, че е прекарала празника в компанията единствено на любимия си мъж. Както знаем, от доста време това е Любомир Захаринов, с когото делят и общ покрив.

Нещо друго обаче взриви мрежата и отвлече вниманието от "порастването" на певицата. И то е определението "моят съпруг", с което Анелия е отбелязала Захаринов в поста си. Тя го е написала на английски с думата "husband", която има само един превод на български и той е "съпруг".

ЕКСКЛУЗИВНО: 41-годишната Анелия посрещна рождения си ден като омъжена жена! (венча се за Захаринов)

Отдавна Анелия не крие колко е влюбена и признава, че Любомир е истинската й любов. Близки до нея подшушнаха, че двамата са се взели тайно, като просто са подписали в гражданското, за да си узаконят връзката.

"Анелия отдавна е свикнала да живее за себе си и близките си, без да парадира и да демонстрира какво прави пред обществото. Така е по-добре, защото веднъж вече си изпати покрай сватбите и пищните празненства с Коко Динев, но тогава беше още млада и неопитна. А и вярва, че щастието наистина си обича тишината", коментират източници.

Дали певицата и Захаринов ще искат да имат общо дете, не е ясно, но при все, че е преминала 40-така, Анелия ще трябва да се забърза, ако е така. Но досега поне тя е казвала, че няма намерение да ражда отново.