Бившата съпруга на Емил Димитров е в потрес

Грета Гнчева, екс съпругата на големия Емил Димитров, още не може да повярва какво й се стовари на гравата. Актрисата и певица, която скоро чукна 80 в морския ни курорт „Свети Влас“.

В супермаркета, в която влязла да напазарува,  била яко преджобена. Най-ужасното обаче било не само това, че й откраднали мобилния телефон, портмонето, дебитните й карти и лични документи, но че това го сторили деца.

Певицата разказала, че между щандовете се сблъскала с група малки дечица, които я помолили да се премести. И след като го направила, олекнала с личните си неща. Грета Ганчева обаче се усетила за кражбата едва на касата, когато нямала с какво да си заплати покупките.

Тя видяла, че именно тези малки деца я обрали, от камерите в магазина, след като помолила управата на супермаркета за съдействие.

Естрадната легенда прекарва цяло лято на Черноморието, където има апартамент. Неприятната случка обаче не й попречила да отбележи своя юбилей на 15 юли. Тя отпразнувала празника си в ресторант ,в компанията на щерка си, внука и верни авери.

„Просто не мога да повярвам колко много години! Но с радост ги приемам! Пътят ни бе трънлив, но явно сме ги преодолели и ето ни сега горди пред света“, с чувство за хумор поздравила гостите си бившата жена на легендата Емил Димитров.

Източник: Ретро