Сексоложката Наталия Кобилкина се оказа щедра дама

Тя не само иска да направи жените богати, успешни и щастливи, но направи и нещо нечувано за бившия си. Много от нас, след като се разведат, не искат да видят и чуят за бившия си, но тя тотално обърна представите на хората за себе си.

Защото Наталия Кобилкина взе на заплата при себе си Такис Дретакис.

Според слуховете причината за развода се оказал мързела на гърка. Девет месеца той не внесъл нищо в семейния бюджет, а Наталия работила като луда-семинари,срещи, уебнари, за да храни семейството и сина им. В един момент й писнало и решила да се разделят.

„Продължаваме напред. След почти девет години заедно решихме да продължим живота си поотделно“, написа по повод развода си на страницата си във Фейсбук Кобилкина.

Та психоложката съжалила бившия си, защото имал огромни дългове към наши и гръцки фирми и хора. Затова го взела на заплата при себе си, за да може поне малко да му помогне.

И така Такис ще се изживява при нея като съветник по финансови въпроси или лайф коуч. Той щял да им дава съвети как да успяват в бизнес начинанията и да печелят добре.Но личното му положение едва ли навява мисълта, че съветваните от него кандидати, ще успяват изобщо в нещо, смеят се в нета.