Райна е вече на 42 г. и от 5 години има любовна връзка с д-р Вергил Йерусалимов, но продължава да му отказва семейство. Ветеринарят е на 38 г. и жадувал за дете, но Пилето на попфолка непрестанно му отрязвала мераците.

Бившата на Коцето е известна като огромна егоистка, която не се вълнува от желанията на другите. Не е тайна, че сред причините да се раздели с Константин, освен изневерите му, беше желанието му да стане баща, а тя никога не е имала майчински пориви.

Райна обаче не планира да остане сама до края на дните си. Тя се радва на домашен любимец куче, което според нея не е по-маловажно от едно бебе.

Именно кучето запознава певицата с ветеринаря. Преди 5 години тя отива при д-р Йерусалимов да лекува домашния си любимец и така двамата се влюбват.

Фолк дивата не афишира връзкта си, но ако искаше дете от Вергил, досега да му е родила. Двамата са заедно от 5 години и все още дори не живеят заедно.

Според запознати ветеринарят вече все по-трудно издържал пайнерката. Той е с 4 години по-млад от нея, тя не иска да му роди деца, а на всичкото отгоре характерът й е много лигав и дразнещ.

Източник: Crimesbg.com