Случи се, разгеле! Най-после рапърът Криско се реши да покаже най-голямото си съкровище, а именно двете си деца. Малчуганите бяха упорито крити от света до момента като много от феновете му дори забравиха от какъв пол са - толкова голямо беше медийното затъмнение около тях.

По-голямото дете на Криско е момиченце на пет, след което Цвети Петрова му роди и момченце, което вече е на три годинки. За цялото това време хлапетата не са показвани публично, а дори и сега Талев ги е снимал така, че личицата им да остават скрити.

Разбира се, никой не може да го вини за това, защото си е техен избор и право. Явно с жена му са суеверни и вярват в така наречените "лоши очи" на някои хора и предпочитат децата им да са защитени от тях. Така правят и Светлана Гущерова и Християн Гущеров от раждането на първото до раждането на последното им четвърто дете - никой не ги е виждал.

Е, за разлика от посочените двама, които не се радват на кой знае каква народна любов, то при Криско е различно. Наскоро той обяви юбилеен концерт в Арена Армеец и билетите се разграбиха светкавично. Преди ден рапърът сюрпризира, че ще направи още един концерт там - общо два последователни дни. Убедени сме, че и тези билети няма да останат незакупени.

Източник: Crimesbg.com