Дъщерята на Дими от „Сленг“ изправи феновете си на нокти. Още миналата седмица изпълнителката написа, че е болна с висока температура, но така и диагнозата не стана ясна.

Тя се е чувствала ужасно, но сега споделя, че е по-добре. Написа в социалната мрежа, че  вече пети ден е в болница. Не е подозирала, че състоянието й може да се окаже толкова тежко. Певицата се чувствала срината както физически, така и психически. Тя казва, че за жалост скоро няма да може да се върне на сцената. Концертът й в Бургас е отменен.

“Благодаря на всеки, който си е направил план, купил си е билет и е чакал да се видим. В мен тежат чувство на вина и тъга, но това е единственото решение. Нямам търпение да дойдат по-добри дни и да съм здрава. Сега е важно повече от всякога да се погрижа за себе си, за да се върна възможно най-скоро на сцената и да се видим пак". – пише Дара във фейсбук.

Още миналия вторник Дара съобщи за дискомфорт. Тя каза, че прави всичко възможно да закрепи тялото си, но неуспешно. Подържала много висока температура, на която дори лекарствата не могли да помогнат.

Източник: hotnews.bg